Interesse in een moestuin?

Er is een wachtlijst, maar deze is niet lang. U hoeft dus niet heel lang te wachten op een tuin.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Vul het aanvraagformulier volledig in. Daarna nemen wij contact met u op.

 

Een paar regeltjes

De tuinders zijn tezamen verantwoordelijk voor het complex waar zij tuinieren.

Dus niet alleen uw tuin, maar ook de heggen, sloten en paden om uw tuin moet u goed onderhouden. Tuinkeurders beoordelen uw tuin driemaal per jaar.

Elk jaar organiseren de complexvertegenwoordigers doe-dagen. We vragen alle tuinders om hieraan eenmaal per jaar deel te nemen. Dan wordt met elkaar gewerkt aan het algemene groen en algemene ruimten.

Binnen onze vereniging is altijd veel werk aan de winkel. Dit wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers. Fijn als u ook uw steentje bij wilt dragen!

 

Medetuinders

Tuiniert u met een vriend of familielid? Wel zo gezellig. Woont uw mede-tuinder op een ander adres? Dan moet hij/zij ook lid worden van de vereniging (€ 25,- per jaar)

 

Wat kost een tuin?

Een tuin kost € 0,70 per m2. Daarnaast betaalt u borg, te weten € 1,00 per m2, met een minimum van € 75,00. De contributie van de vereniging is € 25,00 per jaar. Nieuwe huurders betalen eenmalig € 5,00 administratiekosten. Lidmaatschap en tuinhuur worden jaarlijks stilzwijgend verlengd. De grootte van een tuin varieert van 100 tot 300 m2.