Adverteerders

 

Groothandel Van Zuylen 

Een technische groothandel die zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van elektrische- en handgereedschappen, hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen voornamelijk aan bouw gerelateerde bedrijven en instellingen.

Adres
Cruquiusweg 37 b
2102 LS Heemstede

Tuincentrum De Oosteinde

Al 50 jaar dé expert op het gebied van groen en sfeer voor binnen en buiten. Kom ook gezellig genieten van de nieuwste groen- & woon trends en kom inspiratie opdoen. Bent u op zoek naar bloembollen, groene kamerplantenbloeiende kamerplanten, kussens of andere woonaccessoires? Wij hebben alles om het thuis en in de tuin gezellig te maken.

Adres
Zandlaan 22
2181HS Hillegom

 

M. van der Peet

Het adres voor oude stalmest. Het gehele jaar leverbaar.

Adres
Bennebroekerdijk 164
2136LX Zwaanshoek

 

Kwekerij E. Duivenvoorden

Kwekerij E. Duivenvoorden is een kwekerij in aardbeienplanten voor de groothandel, productiekweker en de particulier. Alle planten die wij verkopen zijn NAK gekeurd. Bijna alle planten die we in het voorjaar verkopen zijn van A+ kwaliteit. Dit zijn extra dikke planten om gelijk hetzelfde jaar van te plukken. 

Adres
Turfspoor 57
2165 AW Lisserbroek
Mob: 06-51318630
E-mail: aardbei@xs4all.nl

 

Van der Hulst , Rund- en pluimveebedrijf

Aan de rand van Heemstede naast College Hageveld is Rund- en Pluimveebedrijf Hoeve Nijverdal gevestigd sinds 1 mei 1950. De koeien lopen van april tot november buiten in de wei.In de winter lopen zij vrij rond in een open frontstal. Verder zijn er legkippen die gehuisvest zijn in een scharrelstal en speciaal geselecteerd voer krijgen zodat ze zorgen voor een lekker vers eitje. Wij hebben een boerderijwinkel aan huis waar dagverse scharreleieren te koop zijn. Ook zijn er twee eierenautomaten met scharreleieren in diverse maten en verpakkingen. Dagverse onbewerkte rauwe weidemelk is te koop in de melkautomaat.

Adres
Nijverheidsweg 45
2101 LK Heemstede
tel. 023-5293826
Op maandag en woensdag gesloten

 

’t Blomke

T’blomke is al 35 jaar ‘de bloemist’ in Heemstede voor al uw bloemen wensen. Wij bezorgen in Heemstede en omstreken uw bloemen emotie. Wij hebben een groot assortiment Snijbloemen in voorraad voor bezorging in o.a. Heemstede, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Vogelenzang, Bennebroek, Hillegom, Beinsdorp, N.Vennep, Zwaanshoek, Hoofddorp en Cruqius. Wij hebben een groot assortiment verse snijbloemen.

Adres
Julianalaan 6 a
2101ZB HEEMSTEDE
T. 023-5297560
F. 003123-5282868
E. blomkevanheemstede@hotmail.com